Varukorgen 0

Din varukorg är tom

Meny
Toggle sidebar

Antal varor: 31

By Peter Schlanbusch | Lørdag d.15-08-2020

Vilket gummi är bäst att skära med?

Det är inte bara attacken, som är vigtig när vi spelar bordtennis. Ofta glömmer man, att ett av dem viktigaste slag är skäret. Har man svårt att skära, är returen oftast jättedålig, och man har heller inte tillräcklig med säkerhet och man förlorar alldeles för många poäng. Här testar vi 4 olika pingisgummin för att se vilket som är bäst till att skära med.

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Onsdag d.19-02-2020

Börjat igen? Vilket racket?

Just för tiden ser man många vuxna komma tillbaka och börja spela pingis igen. Till en börja hittar dem det gamla pingisracket fram, men gummina är helt spröda och utan skruv. Så vad ska dem spela med nu? Många saker har hänt dem sista 10-15 år. Bordtennisbollarna är större och tyngre, dem flesta pingisgummin har nu effekt och mängden av olika stommar är större. Det kan därför vara svårt att hitta sitt nya bordtennisracket. I den här artikeln kommer vi med 2 förslag till dig som kommer tillbaka efter en lång paus, och som inte var elitspelare då.

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Onsdag d.19-02-2020

Blockeringsspelaren

Inom pingis träffar man olika spelstilar, och då och då träffar man blockeringsspelaren. Spelaren, som är nästan omöjlig att skjuta förbi. Dem blockerar bra och säkert både i backhand och i forehand och vinner dem flesta bollar på att motståndaren gör ett misstag. Denna spelartyp kan attackera, men styrkan ligger I att dem har en förmåga att ”bygga en vägg”. Är du denna klassiska blockeringsspelare? 

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Onsdag d.19-02-2020

Önskar att döda bollen snabbt

Är du spelaren som önskar att döda bollen snabbt? Då är detta kanske något för dig.

Spelare som önskar att vinna bollen snabbt, satsar oftast på en bra serve eller retur följt av ett hårt dödligt forehands loop. Det gör att dem ställer andra krav till stomme och gummi än dem krav den försiktiga eller säkra typen ställer.

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Onsdag d.19-02-2020

Testa Defensivt Racket

Är du spelaren som kanske spelar mera på tålamod, mera på att motståndaren gör fel eller kanske mera på att överraska plötsligt? Är du spelaren som inte önskar att attackera på varje möjliga boll? Kanske du skulle överväga att spela klassisk defensiv borta från bordet med skär ifrån backhand?

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Torsdag d.30-01-2020

Bra forehand - dålig backhand, mitt rack

Här har vi ett bordtennisracket, som kunde vara lösningen till dig med den starka forehand och den dåliga backhand. Bordtennisracket Peter Schlanbusch passar till den här spelartypen från divisionsnivå till lägre seriespel.

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Fredag d.30-08-2019

Andro Rasanter V kontra R?

Andro Rasanter serien kommer i 2 versioner, som har olika övergummin, Rasanter V och Rasanter R. Både V och R har lite tunnare övergummi, så att bollen kommer lättare in i övergummit och därmed får grepp i bollen. Men vad är skillnaden på dem 2 versioner egentligen då?

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Fredag d.30-08-2019

Allround – Pingisracket till säker offensiv

I modern pingis i världseliten spelar dem flesta för att vinna bollen så snabbt som möjligt. Bra serve, hård 1. attack och förhoppningsvis vinna bollen direkt. Men det finns också spelare på lägre nivå, som spelar offensivt, som gärna vill ha första attacken, men som inte slår lika hårt till bollen på attacken och satsar istället på att vinna bollen senare i duellen. Här är några racketar som passar till den typ spelare.

Läs mera

By Peter Schlanbusch | Fredag d.30-08-2019

Racket till Action och Skoj

Är du seriespelaren, som vill ha bollen igång direkt? Eller korta luriga servar, kort retur?… Nej tack, du vill igång och spela skojiga bollar där attacken går fram och tillbaka hela tiden! Här vill vi prova att kolla på vad som kunde passa till dig.

Läs mera

By Hans Herluf Boisen | Onsdag d.24-04-2019

Yasaka Rakza PO

Yasaka Rakza PO – En kortnabb till den offensiva..

Läs mera

Antal varor: 31

Vi använder Cookies

Cookies är nödvändiga för att få hemsidan till att fungera, men dem ger också informationer om hur du använder våran hemsida, så att vi kan förbättra den både för dig och andra. .

Se också vår Cookie- och Personuppgiftspolitik.

 

Acceptér