Onsdag d.24-04-2019 | 0 kommentarer

INZONE – PINGISZONENS eget märke

INZONE – PINGISZONENS eget märke

Bordtennismarknaden har utvecklat sig till en tävling i att producera snabbare och snabbare matrialer. Resultatet har blivit ett marknad med otroligt många snabba lösningar. Produkterna har hög kvalitet och utveckling är därför positiv. Dem flesta spelare saknar inte dem racketar man spelade med för 10 år sedan. Dem nya är bra och skojiga att spela med. Det tycker vi alla – eller är det nu också sant?

Utvecklingen har en baksida.

Den stora grupp av nybörjare och lättövade står ofta ensamma nu. Marknaden har bara fokus på eliten och dem tränade spelare. Problemet är, att pingis bara är skoj när man träffar bordet. Och det är svårt, om man som nybörjare måste köpa dem samma racketar som elitspelare.

Det är en utveckling, som vi hos Pingiszonen har kunnat följa på närmaste lag. Därför har lanserat vårt eget varumärke – INZONE.

Vi vet, att bordtennis är en svår sport att spela.

Det är avgörande, att nybörjaren startar med ett bordtennisracket, som gör det lätt att utveckla sig med. Det ska inte vara för snabbt, dyrt eller färgrik. Därimot är det viktigt, att racket ger bra feedback eller bollkänsla, så han eller hon får tid till att märka bollen och utveckla sina slag. INZONE-racketar har alla stor kontroll. Våra lösninger baseras på, att du ska ha dem bästa förutsättningar för att kunna utveckla dig som spelare.

 

Med INZONE önskar vi att erbjuda våra kunder några säkra och testade nybörjarlösningar. Lösningar, som bygger på vår kundskap om bordtennissporten.

Med INZONE racketar får du en bra och säker börja på pingissporten.

 

Vi har utvecklat kombinationer till både barn och vuxna.

Startracket till ungdomsspelaren, som ska börja på bordtennis i klubben. Vikt, storlek och matrialerna väjls noggrant efter nybörjarens behov. Startracketet har moderat fart och skruv, och kontrollen är fantastisk.

Inzone Progress Racketet till ungdomsspelaren, som har spelat i klubben i några månader.

Inzone Kontroll Racketet till den vuxna spelare, som skal börja i klubben och som inte fått träning tidigare. Racketet har en fantastisk bra kontroll och är lätt att skruva med.

Inzone Allround Plus Racketet till den vuxna spelare, som har den grundläggande teknik på plats, men som ännu inte har den stora erfarenhet i klubben.Racketet har bra spelegenskaper och är perfekt för allroundpingis